Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Пейрол от Kreston BulMar

ТРЗ и Личен състав, Обработка на заплати (payroll)

За Нас

LogoBulMar е създаден през 1996 год. и след близо 20 години растеж, днес е една от най-авторитетните счетоводни и одиторски кантори в България, с 23 офиса в страната, над 250 души персонал и повече от 4 000 постоянни клиента.

Kreston International е една от най-големите счетоводни и одиторски компании в света, с над 750 офиси в над 100 държави, в които работят над 25 000 служители.

Kreston BulMar е марката, под която двете счетоводни и одиторски компании работят на българския пазар.

Kreston BulMar осигурява различни свързани консултантски услуги, които отговарят на всички професионални стандарти и стандарти за качество.

Нашата цел е не само да посрещнем по най-ефективният начин нуждите на клиента, но и да подпомогнем успеха на неговия бизнес. Ние държим на индивидуалният подход и така организираме нашата работа, че да сме сигурни в достигането на всички изисквания и очаквания на клиента.

Нашият екип е съставен от бизнес консултанти в различни области включително одит, корпоративни и лични данъци, ДДС, бизнес планиране, корпоративни финанси, счетоводство и пейрол, правни услуги, които работят съвместно, за да предоставят услугите, от които се нуждаете.

Нашите клиенти са компании от различни индустрии. Това разнообразие е доказателство за опита и експертизата ни.

 

Причини поради които да изберете нашите услуги:

  • В нашите договори с клиентите е уговорена отговорност за всички грешки по наша вина. Това не може да бъде уговорено с главен счетоводител на трудов договор.
  • Ние предлагаме изключителна гъвкавост и бързина в своята работа и за разлика от служители на трудов договор ние не излизаме в отпуск и не боледуваме.
  • Възнаграждението, което бихте ни заплащали е значително по-малко от разходите за вашите счетоводители, техните работни места и компютри, нужният им софтуер, консумативи, абонаменти и обучения.
  • Обслужвайки стотици клиенти от различни индустрии за нас няма тайни в обработката на заплати, счетоводството и данъците. Нашите служители имат системно професионално обучение, а нивото им на компетентност се контролира с 12 изпита годишно.
  • Сигурни сме, че богатството на нашите ежемесечни финансови доклади и препоръки са непознати за Вас и силно ще подпомогнат вземането на най-правилните управленски решения от Ваша страна.

Наши проекти

Система за електронни фактури

Фактуриране

Fakturirane.bg е напълно безплатна система за издаване Фактури и всички съпътстващи ги документи. Приложението работи online, не изисква никакви инсталации, никакви специални умения и е обезпечено с високо ниво на сигурност на информацията. Ежедневно, към многобройните потребители на Fakturirane.bg се присъединяват средно по 10 нови фирми.


Счетоводен и ТРЗ софтуер

Счетоводен и ТРЗ софтуер

BulMar Office е нашият счетоводен софтуер. Това което го отличава от останалите счетоводни софтуери е, че той е разработен от счетоводители, така че да отговаря на всички нужди в практиката на счетоводителя. Има над 10 годишна история и през него се води счетоводството на над 5000 фирми.